- SANNE HEIJEN -

Sanne Heijen werd op 30 juni 1981 geboren in Amsterdam. Opgegroeid in een muzikaal en ondernemend gezin, was Sanne al van jongs af aan een actief kind. Piano, viool, saxofoon, alsook dansles en toneel.

Op haar 15e kwam zij bij Elite in LA terecht. Ondanks de waanzinnige foto’s en aanbiedingen besloot ze terug te gaan naar Nederland. Na de middelbare school volgde Sanne de cursus ‘presenteren voor de camera’. Tevens heeft ze de basisopleiding camera, montage, licht en regie afgerond bij de Opens Studio in Amsterdam. Haar eerste ervaring met TV was het figureren in Westenwind en GTST. Hierna presenteerde ze het nieuws bij Eemland-TV in Baarn en na een screentest bij Endemol werd ze in 2003 aangenomen bij de interactieve tv van RTL4.

Eind 2006 werd Sanne gevraagd voor het programma ‘Tijd voor Tien’ op de zender Talpa, dit was de vernieuwde versie van het bekende programma Koffietijd. Ze twijfelde geen moment en heeft dit met heel veel plezier gepresenteerd. Helaas stopte deze zender na ene half jaar en is zij gaan werken voor regionale tv-zenders. Hier presenteerde ze programma’s als RNN Vandaag, Trends & Shopping en Lifestyle Vision. Ook hoorde je haar als sidekick op Megastad FM en presenteerde zij in 2008 de Miss World Netherlands verkiezing!

In 2009 leerde zij Arno Raymakers kennen doordat ze samen een programma presenteerde bij RTL5. In de zomer van 2010 ging het roer om en begonnen zij samen hun productiemaatschappij ‘Enjoy Life Media’ en produceren nu inmiddels al 8,5 jaar voor RTL diverse formats zoals onder andere Wie Opent het Slot?, RTL Wintertijd, De Wereld Van Smaak, RTL Vakantie Magazine en Way of Living (7e seizoen nu in productie)  voor RTL4.

Ook wordt Sanne regelmatig geboekt voor fotoshoots van de ANWB en voor de presentatie van modeshows, openingen en geeft zij presentatietrainingen.

- ARNO RAYMAKERS -

Presentator en producent Arno Raymakers zit al meer dan 30 jaar in het media-vak. Op 16-jarige leeftijd begon hij zijn eigen radio station, letterlijk op de zolder van zijn ouders. Ook had hij toen al interesse in het maken van films: iedere herfst-, zomer- en kerstvakantie werd besteed aan het maken van 8-mm poppen-, animatie en trucage filmpjes. Het liefst ging hij naar de Film Academie, maar in die tijd lagen de toelatingseisen te hoog.

Arno vertrok naar het buitenland: hij woonde en werkte achtereenvolgens in Oostenrijk, Spanje, Turkije en 13 jaar in Amerika als entertainer, presentator, acteur en producent. Tussendoor voer hij ook nog 8 jaar lang als presentator en cruise director op 14 cruise schepen wereldwijd.

Na zijn kosmopolitische bestaan als wereldreiziger belandde Arno jaren geleden weer in Nederland, waar hij snel rolletjes te pakken had in Onderweg naar Morgen en een aantal grote commercials voor o.a. Vodafone en Unit4Agresso. In 2007 werd hij Sr. Presentator bij Liveshop dat o.a. te zien was op Talpa, RTL en SBS 6. Hij maakte meer dan 2000 live-uren op tv en leerde er collega Jessica Mendels kennen die hij als producent onlangs afgelopen seizoen engageerde als co-presentatrice voor het nieuwe programma RTL Vakantie Magazine.

In 2009 presenteerde hij samen met Sanne Heijen een programma op RTL 5. In juli 2010 besloten de twee een productie bedrijf (Enjoy Life Media) te starten met als doel een tv programma te produceren voor RTL 4. De naam: Enjoy Life. Inmiddels zijn we 8,5 jaar verder en heeft het producentenduo al diverse programma’s op hun naam staan: Enjoy Life, Over De Reling, RTL Vakantie Magazine, De Wereld van Smaak, Wie Opent Het Slot, RTL Wintertijd en Way Of Living.